PD35SSCS 1E DAY BACK ON THE AIR

Vandaag was de eerste dag dat de speciaal call weer in de lucht was. In de avond waren we actief. Vanavond 146 stations in het log. Was weer super om zo bezig te zijn. Hoop iedereen te spreken op de band. Zelfs nog aan het einde van de avond actief geweest op de 2 meter in SSB. Op 144310 Mhz ging het super met de mini beam. We hebben nog wat testjes gedaan en daaruit kwam naar voren dat deze 3 elements LFa voor 2 meter het boven verwachting doet. Een leuke antenne die tekoop is bij Marcus (Hamshop). Marcus ook vanavond nog in het log en gesproken. Super avond met veel leuke qso’s.

3 thoughts on “PD35SSCS 1E DAY BACK ON THE AIR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s