Speciaal call PD35SSCS is weer in de lucht van 5 december tot en met 1 januari


De missie van Sea Shepherd
Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) is opgericht in 1977 en is een internationale liefdadigheidsinstelling met als doelstelling de conservatie van al het leven in zee. Onze missie is om de afslachting van het leven in zee en de vernietiging van hun leefomgeving te stoppen om zo ecosystemen en soorten te beschermen en te behouden.
Sea Shepherd gebruikt directe actie op een innovatieve manier om te documenteren en te onderzoeken en waar nodig actie te ondernemen om illegale activiteiten bloot te leggen en de confrontatie aan te gaan op volle zee. Door het wankele evenwicht van de biodiversiteit van onze ecosystemen te waarborgen, werkt Sea Shepherd om het overleven van deze ecosystemen zeker te stellen voor toekomstige generaties.
De call PD35SSCS staat voor de 35 jaar inzet en actie. Voor de laatste keer dit jaar zijn wij actief van 5 december tot en met 1 januari 2013. De kans om de speciale qsl kaart te bemachtigen. Wij zullen op 10, 20 en 40 meter uit komen mits de condities dit natuurlijk toelaten. Qsl kaarten zullen verzonden worden via het DQB te Arnhem
Speciaal voor de mensen in de regio haaglanden en omstreken zal er op 11 december en op 18 december vanaf 19:00 uur uitgekomen worden in de FM band op 144.537,5 Loc JO22DB
Op 24 december zal er een speciale kerst ronden zijn vanaf 21:00 uur op de zelfde frequentie
Wij hopen jullie te spreken.
Crew PD35SSCS
Rene PD2RKG / Willem PD4W

The mission of Sea Shepherd

Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) was founded in 1977 and is an international charity with the objective of conservation of all marine life. Our mission is to stop the slaughter of marine life and the destruction of their habitat in order to protect and preserve the ecosystems and species.

Sea Shepherd uses direct action in an innovative way to document and investigate and where necessary take action by exposing illegal activities and confront them at open sea to guarantee the fragile balance of the biodiversity of our ecosystems, Sea Shepherd works to the survival of these ecosystems to secure them for future generations.

The call PD35SSCS stands for the 35 year commitment and action. For the last time this year, we will be active on the 5th of December 2012 to the 1th of January 2013. The chance to get our special QSL card are subject to the conditions ofcourse. We will be active on the 10, 20 and 40 meter bands .
QSL cards will be sent through the DQB in Arnhem
We hope to hear you on the bands
PD2RKG / PD4W

2 thoughts on “Speciaal call PD35SSCS is weer in de lucht van 5 december tot en met 1 januari

 1. Tnx René,

  Succes met de 3de en tevens slotfase (voor dit jaar neem ik aan J) en heb de info op mijn site weer verwerkt op 2 pagina’s Hot Item & DX/Special Events.

  Voor wat de tijden betreft van de speciale uitzendingen Regio Haaglanden / Kerst ben ik ervan uitgegaan, dat dit dus WEL LOKALE TIJDEN zijn, ook al staat er een ‘dubbelpunt’ tussen de uren en minuten (21:00)…!!!???

  Ik neem aan, dat je de internationale afspraak kent en dat dit dus UTC-tijd betekent en een enkele punt, de lokale…? Alleen merk ik, dat maar weinigen zich daaraan houden… ik ook niet altijd hi!

  Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, laat dan maar even weten.

  Ook voor Willem-pd4w natuurlijk en jou in bijzonder veel plezier met de QSO’s.

  73 de pa1jos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s