Agentschap Telecom, verduidelijkt draadloze communicatie en de blootstelling aan de zendsignalen die daarvoor worden gebruikt.

Op locatie in Amersfoort licht hij toe wat er wordt gemeten en dat op de website van het Agentschap Telecom meer informatie is te vinden over blootstellingslimieten en de waarden die het Agentschap de afgelopen jaren in de praktijk heeft gemeten. De limieten worden uitgedrukt in Volt per meter en zijn afhankelijk van de frequentie die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld GSM 900, GSM 1800, UMTS en WiFi. Deze variëren van 41 tot 61 volt per meter. Het Agentschap Telecom heeft 112 metingen rond zendmasten verricht. De gemiddelde veldsterkte bedraagt 0,84 volt per meter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s