Nieuwe rotor geplaatst

Vandaag was het nog zo mooi weer dat ik met Willem het dak op ben geweest. De Rotary dipool voor 40 meter hebben we een tui draad gegeven. Hiervoor parafil draad genomen van 4 mm. Die hangt nu niet meer door. Daarna de tv rotor uit de mast met de 2 elements beam voor 10 meter en de 3 elements beam voor 2 meter gehaald. Deze werd toch wel een beetje slechter. Dus de tweede Yaesu rotor geplaatst. Werkt weer toppie allemaal. Verder de shack geheel opgeruimd en drie radio’s in de doos gedaan voor de verkoop. Daar komt een ander voor.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

2 thoughts on “Nieuwe rotor geplaatst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s