Qrp test end fed met 2 Watt

Vandaag hier in Renkum de qrp end fed getest. Eerste bevindingen zijn weer ongelofelijk. Met 2 watt een paar mooie verbindingen gemaakt op 40 meter. Duitsland een 5/5. Niet verkeerd. Er zijn mensen die zeggen gooi de eindtrap eens aan. Maar waarschijnlijk weten die niet hoeveel lol je hebt met deze configuratie. Het is toch super als je met je ft 817 op de interne accu’s met twee watt verbinding maak. En dat zegt maar 1 echt feit. De antenne werkt zoals het hoort. En dat op net 3 meter van de grond, horizontaal.
Up-date net Finland en Spanje op 20 meter. Gaat ook lekker.

20130921-194951.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s