Frikadellen party van PI4F een groot sucses

Vandaag zij we op bezoek geweest bij de frikadellen party van Radio Club Haaglanden PI4F. Het was een groot succes daar bij de Dobbeplas. Echt veel amateurs kwamen af op de lucht van het frituur vet. Kees bereiden alles met goede zorg. Sate had hij gemaakt en in de marinade gezet. De frituurbeer Willem heeft deze weer heerlijk gebakken op zijn gril plaat. Nee echt een leuke dag waar de complimenten zeker aangenomen zijn door Willem en mij voor de bouw van de caravan. Dat is toch ook weer leuk om te horen. Verder hebben we nog leuke verbindingen gemaakt en hebben andere nog even naar de Icom 7200 kunnen luister. Het zou mij niets verbazen als Eddy er 1 ging kopen. Nee nogmaals via deze weg willen PD4W (Willem) en PD2RKG (Rene) de crew van PI4F bedanken voor de mooie en fijne dag. Dat hebben we dan ook laten zien door een donatie in de pot. O ja die was er niet maar het werd prima in ontvangst genomen. Tot volgend jaar. (als mijn cholesterol weer op peil is)

M.v.g. Rene & Willem

Heeft u nog een mooi foto waar ik Rene op sta, of van de caravan dan zijn deze altijd welkom.

rene @ pd2rkg.nl

Deze slideshow vereist JavaScript.

Met dank aan PA3M (Peter) voor onderstaande foto’s. Dan sta je zelf ook eens ergens op.

Deze slideshow vereist JavaScript.

4 thoughts on “Frikadellen party van PI4F een groot sucses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s