40 Meter QRO antenne van de Hyendfed company test

De antenne van de Hy End Fed company van de week binnen gehad en gisteravond en vandaag wat testjes gedaan hier op de camping. Hij werkt prima en nog beter is dat het Vswr echt helemaal super is. Ik ben er weer blij mee. En we zullen deze antenne zeker veel gaan gebruiken. Ook met gewoon de 25 watt werkt hij top. De LC kring werkt volgens opgave.

Rob en Ron bedankt voor deze Event Antenne. Nu ga ik nog een mooi transport kistje maken en dan komt het helemaal goed.

Deze slideshow vereist JavaScript.

5 thoughts on “40 Meter QRO antenne van de Hyendfed company test

  1. Een vraag, welke antenne is aan te raden een fd-4
    of HyEndFed 8 bander. Eerst wil ik hem gebruiken voor ontvangst, later voor tx gebeuren.

    • Hallo, dat is natuurlijk afhankelijk van uw situatie. Beide antenne’s heb ik mee gewerkt. Ik vondt wel de 8 bander endfed prettiger. Ik had totaal geen tuner nodig. Bij de FD-4 van fritzel had ik die wel nodig. De lengte van beide antenne’s zijn bijna gelijk. Alle twee ongeveer 40 a 42 meter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s