De Haagse Toren ook wel het strijkijzer genoemd

De Haagse Toren staat op een verbazingwekkend kleine kavel van slechts 30 bij 35 meter en is met 130 meter één van de hoogste woontorens van Den Haag. Het gebouw telt 42 etages met 348 woningen, waarvan 48 luxe huurappartementen en 300 studio’s voor jongeren. Daarnaast heeft de Haagse Toren diverse horeca- en vergaderruimten en een schitterend panoramaterras op de 41e verdieping. Architect Bontenbal heeft zich bij het ontwerp laten inspireren door de Flatiron Building in New York.

Met dank aan  Danny PD4DL

3 thoughts on “De Haagse Toren ook wel het strijkijzer genoemd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s