Bericht op zijn Haags

Zau vedaag is effe een berich op zèn haags in ut blog. We zèn lekkâh bezig geweis met de haubys. De Jeip opgehaald en daarna nog effe een paah drade hale voâh de tùidrade van de antenne. Deize werkzaamheide heppik nog effe af gemaak. Daarna nog effe een mantelstraum filtâh gemaak voâh Barry. Dit had ik alle tèd belauf, maah ik hep gistere de FT 240-61 pas binne gehad. Twei op elkaah en effe een stul rg142 teflon. Connectaure in ut kastje gemaak. Beitje soldere en klaah. Daarna nog een veticaal geplaast voâh de 10 /11 meitâh. Een haumemade systeim. Barry afgereigeld en klaah. Nâh dat was ut weâh een beitje. Nu hebbe jullie gelèk een cursus haags.
Groet Reine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s