Antenne in de tuien gehangen

innoVVandaag toch maar even de mast in de tuien gezet. Met de wind ging het toch wel erg tekeer. Had nog RVS tui draad liggen. 4mm een mooie maat. En heren ik kan nog steeds melden dat ik zeer tevreden ben met de antenne van Justin van Innovantenna systeems. Echt hij is super. Zo nu even een warm bakkie want ik begon met droog weer. En al snel was het zeik weer hier in Den-Haag.

2 thoughts on “Antenne in de tuien gehangen

    • Wat voor een antenne, nee heb alles in de tuien gehangen. Aan de antennes niet veranderd. Staan nog steeds de zelfde. 3 elm yagi voor 20, 2 elm yagi voor 10, 1 elm voor 40, 3 elm lfa voor 2, verticaal voor 2 en 70. Niets veranderd hier aan de antennes dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s