QSL kaarten besteld voor PA25SCH en PD35SSCS

Vandaag de puntjes op de I gezet. De kaarten voor PD35SSCS gemaakt op de pc en gereed voor de printservice van UX5UO. Verder heeft Hans PD0HGZ de voorzijde van de card PA25SCH gereed gemaakt. Ik heb nog wat werk aan de achterzijde van deze kaart gehad, en ook deze is gereed. Hierbij alvast een demo versie hier op mijn blog van beide kaarten. Voor de mensen die ons gewerkt hebben op de diverse banden, hij komt er dus aan. Misschien zelfs al iets eerder als verwacht. December is de call PD35SSCS nogmaals in de lucht. Dus voor de amateurs die ons nog niet gewerkt hebben, er zijn nog kansen voor deze speciaal qsl kaart

Deze slideshow vereist JavaScript.


Crew PD35SSCS Rene, Willem
Crew 2012 PA25SCH Rene, Willem, Hans, Nico, Peter, Marcel

5 thoughts on “QSL kaarten besteld voor PA25SCH en PD35SSCS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s