3 Elements bij Barry PA2MD werkt als de brandweer

Barry heeft het weekend met een kameraad de PKW THF3e geplaatst op zijn dak. Nog heel wat werk ondanks dat alles al helemaal op en top was voorbereid. Helaas kan ik er door ziekte niet bij zijn. Ik had graag daar eens boven op die locatie aan het werk gegaan. Na A komt B zeg ik altijd, maar helaas. Wel heb ik net van Barry ook weer een mooi rapport gehad. Het station RV9YP gaf aan met 1 watt een 5 bij 5. Niet slecht hi hi. Met 100 Watt een 5/9+10Db. Ja ik moet zeggen dat we ook bij deze antenne die tweedehands gekocht is op marktplaats een vet resultaat hebben behaald met de modificatie. Barry nog vele mooie qso’s op de band en proficiat met de behaalde resultaten.

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer info over het opknapwerk van deze antenne is te vinden in dit blog.
Ik raad zelfs aan bij een nieuwe PKW dit te doen voor het plaatsen.

One thought on “3 Elements bij Barry PA2MD werkt als de brandweer

 1. Rene is de titel niet verkeerd? moet het niet zijn “3 Elements bij Barry PA2MD “gemaakt bij de brandweer” hahaha.
  Volgens mij werkt hij wel gister op 20M ook nog even een special call gewerkt, Niemand in EU hoorde hem en zat maar te roepen, dit was de YE241PTK ik kreeg een nette 5/7 en hij was bij mij ook een 5/7
  Daarna nog even met onze YB0DJ Erwin een verbinding gemaakt 5/9+20 aan bijde kanten =) zat zelf ook met +/- 300 watt maar hij zei dat het een stuk beter was dan met die oude MA5B en ik heb ook maar 1x mijn call geroepen. Dus volgens mij gaat het goed. de laatste dagen is het alleen wat moeilijk meten/testen of het nu wel of niet goed werkt met de condities die aanwezig zijn, van de week was ik echt even aan het twijfelen omdat de VE , W3 stations +20 waren maar ook +15 op de vertical. Ja dan kan je niet veel vergelijken denk ik.

  Maar goed ik hou jullie op de hoogte.
  Tot zo ver de update
  En nog bedankt voor het re-builden van de antenne

  Groetjes
  Barry
  PA2MD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s