Lichtmis (Stichting Radio-Onderdelen Markt)

Vandaag ben ik met Peter, Nico en Marcel naar Zwolle gereden naar de lichtmis. Echt een super mooie dag. De markt was echt mijn inziens 500% beter als Apeldoorn. Daar ben ik als ik voor mijn zelf spreek ook verleden jaar voor het laatst geweest. Deze markt was van alle onderdelen voorzien. Top en perfect. Zeker nog even de bal als toetje. Deze is ook een aanrader.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Thanks Peter Nico en Marcel voor de gezellige dag

4 thoughts on “Lichtmis (Stichting Radio-Onderdelen Markt)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s