Nieuws Flash 21:00 uur PA25SCH

Ja wat moet ik eigenlijk na zo een dag nog zeggen. Welke worden zou ik gebruiken. Ik heb er echt maar 1. Dit was een super dag. Veel visite en aanloop. Leuke gesprekken. Mooie qso’s. Lekker eten. En zeer mooi weer. Nee heren morgen wacht dag twee op ons. Maar als deze net zo wordt dan hebben we geen klagen. Laat gerust je reactie achter. En voor de mensen die langs zijn geweest. Zend even een mail met je adres. Dan krijgen jullie de QSL kaart via de post.

Ruim 500 QSO’s de eerste dag………….thanks namens de hele crew.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

3 thoughts on “Nieuws Flash 21:00 uur PA25SCH

  1. Top man die foto’s!! Jullie zijn echt een geweldig gezellig stel om op het havenhoofd erbij te hebben!! Van mij mag dat elk weekend. Kan je dscn0136-small.jpg, pjt-201208180084.jpg en dscn0120-small.jpg misschien in origineel formaat sturen naar meyrose@casema.nl ?? Alvast bedankt en heel veel plezier morgen (straks), het wordt nog warmer dan vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s