Toch weer lekker weertje

Het is nog steeds super. Lekker bezig met diverse zaken en af en toe een stukje rijden op de quad en de fiets. Het buiten bad is echt lekker. Van de week is ook Jack PA3JWC aangekomen en we hebben zijn tent even aan de caravan gezet. Dus die is er ook klaar voor. Van de week ook de laatste D-star set weg gedaan. Ik moet er nog voor op pad maar die is weg naar een amateur die zeer veel plezier beleeft aan D-star. Ik ben toch meer een man van de HF en de analoge verbindingen. Nog een paar dagen en dan komen we in de lucht met de speciaal call PD35SSCS. Houd de oren open voor de pile up. Groet Rene

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ja ja en Willem weer op de band QRV met de Kenwood……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s