German Prosecutor’s Late Motion Gives German Ministers More Time to Free Captain Paul Watson!

Hopelijk is Paul Watson op tijd vrij om de eerste signalen te horen op 1 juni. Kijk op de website voor meer info en mail naar het duitse ministerie. Voorbeeld mail staat op de website. Copy deze in de mail en zend het naar onze duitse buren.

Sea Shepherd expected news on the fate of Captain Paul Watson to be announced yesterday by the German Higher Regional Court in Frankfurt but as hours passed on, no word was received from the general public prosecutor until close of business hours.  At 1800 hrs, the general public prosecutor finally submitted his motion for a preliminary extradition arrest warrant against Captain Paul Watson.  The late filing of this motion, coupled with a German bank holiday today, has given Captain Paul Watson’s supporters and allies until this Friday to appeal to German Federal Minister of Justice Sabine Leutheusser-Schnarrenberger and Minister of Foreign Affairs Dr. Guido Westerwelle’s standards for International Human Rights.

Brief van Paul Watson:

Crew PD35SSCS Rene & Willem

Laatste nieuws over Paul Watson klik hier op……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s