QRV op 7.087

Vandaag i.v.m. het slechte weer een tijd qrv geweest op de 40 meter band. We hebben hier wat dagen last gehad van storing op de band maar gelukkig vandaag niet. Om 12:26 aan de band gaan zitten en 31 qso’s gemaakt. De signalen waren hard en perfect hier op te nemen. De verticaal was al opgeruimd omdat ik dat niet alleen voor elkaar krijg. Willem heeft daar even mee geholpen voor zijn vertrek. Alle verbindingen gemaakt met de monoband hy end fed. Iedereen bedankt voor de leuke qso’s en verhalen. Was top. QSL komt via het buro.

QRT om 15:00 uur

4 thoughts on “QRV op 7.087

    • We gaan zo even uit eten en laat het je weten als ik aan de band bent. Was echt top vanmiddag. Toch vreemd he. Begrijp niet waar de storing af en toe vandaan komt op de camping. Er moet toch iets zijn wat dat signaal in de lucht zet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s