5 mei is De Dag van de Bevrijding, maar ook De Dag van de Vrijheid.

Wij realiseren ons op die dag dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, dat het de verantwoordelijkheid is van iedereen om vrijheid in stand te houden en te delen. Het is een dag waarop mensen zich ook solidair tonen met mensen die nu niet in vrijheid leven.

Op het terrein “De Dreijen” van de Wageningen University and Research Centre wordt vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur een programma verzorgd dat u mee terug neemt in de tijd. De aan het Bevrijdingsdefilé deelnemende historische voertuigen staan hier de hele dag opgesteld en worden tentoongesteld aan de veteranen en het publiek.

Programma 10.00 – 16.00 uur Static show historische voertuigen – Hele terrein 10.00 – 16.00 uur Static show re-enactmentgroepen – Hele terrein 10.00 – 16.00 uur Roadshow Koninklijke Marine – Vijverweg 10.00 – 16.00 uur Exposities diverse musea – Wiskundegebouw 10.00 – 14.30 uur Optreden muziekkorpsen – Dreijenplein 10.00 – 16.00 uur Optreden looporkesten – Diverse locaties 12.00 – 13.00 uur Parachutistendropping – Schoorsteenweg / Tuinlaan 15.45 – 16.30 uur Bevrijdingsdefilé 15.45 – 16.00 uur Fly past – Historische vliegtuigen

p.s. helaas zijn weer door de vele regenval niet die kant opgegaan.

update:

We zijn net in Leersum gaan eten en daar gelijk bij het Oranje feest geweest. Goede optredens en zeer gezellig. Gaby en Mikki hebben zich prima vermaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s