PD2RKG & PD4W QRP met Hy End Fed

Vandaag de antenne van PD5P Peter eens uitgeprobeerd op de heide te Leersum. En deze antenne werkte boven verwachting. Met 5 watt diverse stations gewerkt. Maar ook zelfs met 500 milliwatt nog contact gemaakt met PA3FTT. Ja echt lachen, oke geen defecte s meter maar wel verstaanbaar. Ook in Breda bij PA5PJB kwamen we binen met 1 watt. Weer een leuke dag met mooie verbindingen en vooral als je in een pile up bij GB2MC eruit gehaald wordt. Top QRP dag…..

Deze slideshow vereist JavaScript.

Voor meer informatie kijk op de website http://www.hyendfedantenna.nl/joomla

4 thoughts on “PD2RKG & PD4W QRP met Hy End Fed

  1. Hallo Gerard, zeker een leuke antenne. Willem had deze even te leen van PD5P om hem te proberen. Dus we hebben hier even gekenen hoe het werkt de Hi End Fed onder een hoek van 110 graden. Nu nog even de thuis check en dan weet die wat. Ik zelf was zeer verrast over de werking van deze antenne. Dan bedoel ik in cijfers een dikke 9. Werkt super zo een Hi End Fed.
    Groet Rene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s