Cegelec en Siemens zijn er klaar voor

Op het project in Zoetermeer gaan we in opvolging van Pro Rail ook het SDNA inzetten op de koper kabels. Alle voorbereidingen worden gedaan om in de regio meer preventie te bieden aan koper diefstal. En zaak die ons alle aangaat. Stilstaan is voor treinen, metro en trams een slechte zaak. En zeker als er na het weekend weer kabel weggenomen is.

Deze slideshow vereist JavaScript.

3 thoughts on “Cegelec en Siemens zijn er klaar voor

  1. Ja Jack ook zakelijk zijn we altijd bezig om alles in het spoor te krijgen. En daar vindt ik dat dit ook bij past. Verantwoord ondernemen is tegenwordig van groot belang. Even als de kwaliteit van het werk. Ik doen altijd mijn best daarvoor dat weet je in de jaren dat ik je ken. Zo nu en dan wordt ik gelukkig tot halt geroepen. Anders zou ik teveel werken. Maar dat regel jij wel op de camping in de weekende.
    Lekker aan de hobby en aankomen met een bakkie koffie. Super.
    Thanks voor je reactie in het blog.
    Je weet het altijd welkom.
    Rene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s