De antenne’s bij PD4W (Willem) zijn vandaag geplaatst

Vandaag hebben we de antenne’s bij Willem overeind gezet. Alles weer in 1 keer werken en gereed. Rotary dipool van PKW voor 10 en 20. Deze antenne hebben we goed onderhanden genomen. Een X200 voor de 70 en 2 meter. Een 10 elements beam voor de 70 cm richting Cothen. En dan nog een FD3 voor de 10, 20 en 40 meter. Mooi aluminium paaltje en diverse nieuwe coax kabels gemaakt. Eco flex 10 voor uhf en vhf en RG213 milspec voor de HF.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

10 thoughts on “De antenne’s bij PD4W (Willem) zijn vandaag geplaatst

  1. Super mooie dag geweest, ik ben heel erg blij met de opbouw die we vandaag gedaan hebben. Ook het weer zat ons geheel mee, ik had het gewoon heet op het dak. En wat een lol hebben we weer gehad man. Afsluitend met een hapje van de afhaal, was weer helemaal top.
    Rene, bedankt weer voor je hulp, het liep weer gesmeerd.
    Op naar het volgende project, de portable antenne……..

    Willem PD4W

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s