JOTA 20 -22 oktober on the air

JOTA staat voor Jamboree On The Air en is een wereldwijd scoutingevenement, waarbij scouts over de hele wereld contact met elkaar leggen via amateurradio. JOTA wordt ieder derde volle weekend van oktober gehouden. Het is een afgeleide van de wereldjamboree.

Het is altijd leuk om in dat weekend diverse verbindingen te maken. Helaas wel, dat op het zelfde moment een Duitse contest bezig is. Dus druk op de band. Maar als iedereen zich een beetje aan de regels houd moet dat goed komen.

Ik ga het in ieder geval weer proberen om een paar stations in het log te krijgen. Zeker op de HF en 2 meter simplex.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s