Wat is mobiel, wat is vlakbij de vuurtoren

Mobiel is als je wielen draaien. Ja zo is het toch? Vaak hoor ik amateurs die stil staan en dan zeggen dat ze mobiel zijn. Volgens mij is dit portable.
En dan hebben we nog de activatie van bijvoorbeeld een vuurtoren of een WWFF en de Light House regels. Bij WWFF moet je in het gebied zitten. En bij het Light House aan de voet. Bij de molendag moet je op het land staan naast de molen.
Ja het is jammer dat ik hier dingen over lees op het internet. Het is jammer dat er amateurs zijn die slecht kunnen luisteren in een pile up. Neem nou onze amateur uit Delft. Het alfabet kan hij echt niet verstaan?
We zijn allemaal gewoon gelijk, en we hebben allemaal de zelfde regels.

image

3 thoughts on “Wat is mobiel, wat is vlakbij de vuurtoren

  1. Die amateur uit Delft is echt niet de enige hoor.Er zijn hele volksstammen die het nooit zullen leren.Het zou al een stuk beter gaa n ,als men het Nato spellings alfabet(exameneis) correct zou gebruiken.

  2. Radiopractice zou wat mij betreft een verplicht onderdeel kunnen worden van het examen, of in elk geval een stuk theorie over hoe je jezelf minimaal dient te gedragen. Het is droevig te horen dat vele zandkameraden er zo’n enorme klerezooi van maken. Niet alleen voor zichzelf, maar het ook verpesten voor anderen… Als ik mijzelf eraan ga ergeren, dan gaat de knop om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s