PA16TSS PACC2016 Peinemann als sponsor

Vandaag zijn de puntjes op de i gezet. Aankomend weekend hebben we Peinemann als sponsor. Trots ja, kijk op http://www.dutchtss.nl voor meer informatie.

Het is al in de game. Eerlijk een wedstrijd plaats verkrijgen, lol hebben en het samen zijn met een groep radio amateurs. De contest is altijd een leuk event met humor en passie. Ja ik denk dat dat laatste die passie voor onze hobby het zo maakt zoals het nu is. Zeker daarom wil ik alvast de mensen om mij heen bedanken die dit mogelijk maken. Altijd ben ik toch wel met Willem samen bezig om alles goed en perfect op een rijtje te zetten. En als het dan weer lukt met de handen en de tanden van de crew members erbij dan is het compleet. Nee echt, de PACC is nog niet gestart en ik heb al zoveel lol in de voorbereiding. Punten zijn daar in niet van belang. Even als jalousie en andere gedachten. Heren amateurs, laten we er weer van genieten. Allemaal een mooie pile up, en perfecte verbindingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s