Overdracht repeater gelden naar de SBRH (Repeters Haaglanden)

Op woensdagavond 12 november is het beheer van de rekening met daarop de nog resterende repeatergelden door Kees, PA5K, overgedragen aan de stichting Beheer Repeaters Haaglanden.

Kees PA5K, Marco PE9M en Roy PA9R hebben de afgelopen 17 jaren zorg gedragen voor het beheer en het instand houden van de haagse repeaters.

Nu is het stokje overgedragen. Overigens blijft Marco gewoon betrokken en gaan we met een nieuwe ploeg verder werken aan de vernieuwing en verbetering van de repeaters.

Deze overdacht markeert het vertrouwen in de stichting, die als doel heeft om de repeaters voor alle zendamateurs in Haaglanden de komende jaren zeker te stellen en optimaal te laten werken.

De nog resterende repeatergelden zijn in de loop der tijd verkregen via donaties door verschillende zendamateurs. De laatste twee jaar is het doneren echter stilgevallen, terwijl de kosten voor vergunningen en de verzekering wel doorliepen. Met de laatste vernieuwingen en verbeteringen van de repeaters in onze regio, hopen we te laten zien dat het het waard is om allen bij te dragen. We zullen dan ook de komende tijd actief oproepen om de repeaters financieel te steunen.

Want de naast eenmalige kosten voor de oprichting van de stichting zijn er terugkerende kosten voor vergunningen, zijn er jaarlijks energiekosten, verzekeringskosten, en natuurlijk investeringen in nieuwe apparatuur en (antenne) materialen.

Daarom deze oproep om, als u het kunt missen, financieel ook iets bij te dragen aan de repeaters in de regio Haaglanden. Met elke donatie, klein of groot, zijn we al enorm blij. Geef bij uw storting aan of u genoemd wilt worden, met of zonder bedrag en graag ook uw call vermelden. We zullen op deze site verslag doen van de binnenkomende donaties en ook waaraan wij bestedingen doen.

Maar zelf overmaken kan natuurlijk ook: rekeningnummer NL78INGB0006932758 t.n.v. Repeater Haaglanden.

Hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s