PA25SCH 2014 alleen 1 dag in de lucht i.v.m. het weerbericht van 17 augustus

PA25SCH ILLW 2014
16 Augustus 2014,
Een mooie zaterdag in Den Haag, vandaag is het ILLW. Om 6:30 uur stonden de meeste crew members naast hun bed. Na een voorbereiding en een team-werk was het zover. We zijn begonnen met een bak koffie en toen de jerycans nog gevuld met water. Onderweg naar het zuidelijk havenhoofd. Daar aangekomen zijn we alles op gaan zetten. Top team voor het ATV gebeuren die dit jaar ook alles tot in de puntje hadden voor bereid. Echt zeer leuk via IJsselstein en natuurlijk via een internet live stream op youtube. Voor de twee meter hadden we dit jaar een 14 elements Jaybeam. Daar zat nog een klein probleempje in de aansluiting maar dit was snel gevonden. Top hoe dit draaide en hoe de qso’s gemaakt werden. Voor de HF hadden we een PKW voor 10 en 20 meter en voor de 40 meter de QRO end fed van EKE. Ook daar ging het als een speer. Nog wel een klein probleem gehad dat er storing was op de marifoon. Daar werd ik voor gebeld door de havendienst. Maar gelukkig toen we direct stopte werd duidelijk dat dit dan uit de vuurtoren kwam bij pa6sch. Deze geprobeerd te bellen en geprobeerd duidelijk te maken dat dit zeer slecht is voor onze naam als amateur. Of ze hier verder ook iets mee gedaan hebben weet ik niet, maar dat is verder ook niet mijn zaak. Na de heerlijke kippen potjes en broodjes en de diverse onderlinge gesprekken ter plaatsen werd het tijd om de boel ook weer op te ruimen. Echt het ging als een geoliede machine. Nu morgen alles schoonmaken en helaas is het voor ons dit jaar maar 1 dag. Morgen gaat het slecht worden en wil je uit veiligheid overwegingen daar niet staan. Het weer is te slecht. Dus we hebben dit ook netje gemeld bij de havenmeester.
Voor de liefhebbers nog even melden, 18 liter gas = 11 uur 3600 watt power

De crew foto en de vasten bezoekers die heel de dag aanwezig zijn geweest bij deze.

En heren, iedereen nogmaals bedankt voor de hulp en leuke dag. Zonder elkaar hadden we dit niet voor elkaar gekregen. En zonder het respect wat wij hebben onder elkaar is het niet mogelijk.

Dat wilde wij nog even kwijt, groet en nogmaals dank

Rene en Willem

pjt-201408160068

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s