On the air portable

We zijn zo als elk jaar weer on the air op de 20 en 40 meter band vanaf de camping. Met de monoband antenne van de Hy End Fed Company.  Er hangen erweer twee. Einde van alle twee de antenne ‘ s op 12 a 14 meter. Het aansluitkastje op een 3 meter van de grond. Dit ivm de storingen die je op zou kunnen vangen van de caravan voedingen vanuit de naast gelegen plekken. Als radio de icom 7200 met de sm 20 microfoon. Ja wat moet ik nog meer vertellen. Ben weer blij met de opstelling en de resultaten. Zeer goede antenne ‘ s van de heyendfed.nl Company.
Groet Rene PD2RKG/p

image

Hoop jullie weer te spreken in een mooi QSO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s