Rosmalen 15-3-2014

Gisteren was een zeer leuke dag te Rosmalen. In de ochtend zijn we vertrokken. Willem, Peter, Nico en Marcel reden mee en de reis met een bakkie koffie onderweg verliep snel. Daar aangekomen een broodje gegeten en wat gedronken. De bal van Marcel was top en broodjes kaas en ham van Peter, top geregeld. Binnen hebben we een hoop lol gehad. Gelachen om de berg antenne’s die Willem en Marcel samen kochten. Ik had antenne schakelaar besteld, en deze waren ook meegenomen. Bij Marcus nog nieuwe kussentjes voor de BM 10. Ja een mooie en gezellige dag. Op de terug weg had Nico nog wat lekkers mee. Ja heren top dag.
Op naar volgend jaar.
In de avond gelijk de schakelaar geplaatst, en de handschakelaar zijn nu allemaal van mijn buro.

Deze slideshow vereist JavaScript.

One thought on “Rosmalen 15-3-2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s