Sinterklaas op de 10 meter met een Quad Beam

December is gekomen. En dat wordt een antenne, geen gewone. De Sint kwam langs en dacht, wat is dat voor een pracht. De ZX gaat op het dak bij Willem, en die maakt dan met zijn 920 weer een DX film. Ja afwachten dan maar weer….cq cq voor het volgend jaar. Die is van goede makelij, ik ben zeker weer blij

Deze slideshow vereist JavaScript.

De G0KSC LFA-Q beam antenne biedt een nieuwe kijk op de bewezen quad stijl beam antenne. De LFA-Q is een supersterke, super-stijve Quad die een zeer hoge gain voor zijn grootte heeft , terwijl op hetzelfde moment het maximaliseren allround prestaties. Met een directe 50 Ohm feedpoint en geen overeenkomende verliezen en onderdrukking van ongewenste ruis als gevolg van de gesloten lus systeem.

De LFA-Q is gemaakt van zeer sterk aluminium. Wind kracht tot 185 Kmh. Sneeuw en ijs moet ook geen probleem zijn.

Als de antenne gebouwd wordt en klaar is zal ik hiervan up date’s plaatsen in het blog

 

 

One thought on “Sinterklaas op de 10 meter met een Quad Beam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s