Deel 10 van de sleur shack (Mobiele radio kamer)

Aan het einde van de dag en vanavond zijn we maar weer eens verder aan het bouwen gegaan aan de caravan. Hij was bruikbaar. Maar nu alle andere leuke dingen inbouwen en maken. Vanavond hebben we Willem en Rene gewerkt aan de accu unit. Willem heeft een mooi frame gelast van aluminium, en ik ben bezig geweest met de draadjes. Voorlopig zit onze 12 Volt 200 Amp voeding erin. Daar kunnen we in de nacht geruisloos op draaien. Morgen gaan we weer verder aan de hobby.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s