Mobiel shack in proces deel 6

Elektra is ook van belang in deze shack. Vandaar dat we vanavond het voedings boord gemaakt hebben. De aansluitkast buiten nog even twee wartels in geboord. En daarna de kabel naar binnen. Zoals jullie zien zijn er een paar hergebruikte filters in geplaatst die goed van pas komen. Voeding voor de verlichting op het bord.  Wat rest stukjes kabel erbij en we zijn alweer lekker op weg. Willem heeft de tweede band er onder geplaatst en mij geholpen. Marcel is nog lekker bezig met het gronden. Hans kwam even lekker kijken. Helemaal super weer vanavond. Weer voldaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s