The mobiel radio shack. (de zend hut)

De caravan voor het zenden is er. Vanavond hebben wij hem opgehaald en we zijn hem nu voor een deel aan het demonteren. Veel blijft er niet inzitten. Maar straks zit er een mooi nieuw mubilair in en een keukentje met spoelbak. Even als de electra. Echt een super leuk werk om samen met Willem te doen. We hebben dit project samen bedacht en gaan het samen uitvoeren. Zo zullen we er ook weer veel plezier van hebben straks in het veld.

Deze slideshow vereist JavaScript.

4 thoughts on “The mobiel radio shack. (de zend hut)

  1. Hey Willem en Rene 🙂
    Zijn wij er op onze manier nog een soort van zuinig op geweest en dan word ie ff gesloopt……
    Maarrrr met een mooi 2e leven in het vooruitzicht. Succes jongens !!!
    Groetjes Richard.

    • Zijn tweede leven wordt goed, voordeel is dat zijn 1 leven perfect geweest is en dat alles hard is. Lekker droog bewaard. En onderstel in top conditie. Nu even het nieuwe inboedel timmeren en een beetje elektra en mast. Komt allemaal goed voor zijn tweede lifetime cyclus. Mooi nieuw buro, elektra met filters en afgeschermde kabel (EMC). En nog veel meer…..Nice to do

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s