Zaterdag slecht weer

Tot en met zaterdag ging het hier wel met het weer. Maar zaterdag is toch een verregende dag geworden. De dames zijn naar Veenendaal gegaan. Willem en ik zijn aan de hobby gegaan. Willem op 10 meter met de end fed en ik op 40 meter. Na een uur of drie op 40 meter en diverse qso’s was daar een wel verdiende pause. In de avond op 10 meter nog diverse uit Brazilië. Daarna nog even een paar op 40 meter. En aan het einde met Ron PD0KDF en Marco PE1M een drieweg qso. Al met al toch een leuke hobby dag:-)

20130512-085249.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s