PD2RKG portable JO22RA

20130414-135631.jpg
Ging weer heel leuk dit weekend. De verticaal doet zijn werk goed. Op 10 meter was de big fish Indonesië. Verste verbinding 12000 kilometer. Ook op 20 en 40 meter gaat het super. Op 40 gaat het niet altijd even makkelijk in het binnenland. Maar toch ook nog wat bekende gesproken vrijdag avond. Verder zijn we druk met het up date van de qsl kaarten. Elke ochtend vroeg in het weekend zit ik te schrijven met de vogels op de achtergrond. Dat was het weer even voor zo ver. De bbq zo maar weer eens aansteken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s