Deel 1 het maken van het frame voor de Yaesu FT 857 Back Pack

Vanavond zijn wij (Willem PD4W en ik) bezig geweest met het eerste werk aan de back pack. Het maken van een aluminium rug frame. Veel buig en las werk en naar een idee van een groen rekje. Deze hebben ze in het leger vroeger gebruikt. De banden komen van de army dump. Alles past goed, en het gewicht is zeer laag. Nu de montage plaat maken die erop komt. Daarop komt een Yaesu FT857 met een FC30 tuner. Als antenne een antenne voor 2 en 70 van diamond en de HF 10 of 20. Accu’s van het bekende merk in de top merken van accu’s. Tracer 2 x 8 amp. Deel 2 volgt snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s