10 meter open een dagje QRP met de flex 1500

Vandaag wat verbindingen gemaakt op de 10 en 20 meter. De band was leuk open en er waren leuke stations te werken. Deze ochtend was ik aan het luisteren met de Flex 1500 en dacht laat ik eigenlijk ook maar gelijk wat verbindingen maken. Dus de start was met S51AF met 5 Watt. Dan is de piek van de Flex net 3,6 Watt. Een goed rapport dus vermogen terug genomen naar 500 Milliwatt. Dat ging ook nog. Een 5/8 was het resultaat. Dus toen was het tijd om door te gaan. Amerika en Canada ook gewerkt QRP. Ja het was weer een leuke dag.

Zo zie je maar weer dat de antenne’s de 2 elements ZX Yagi voor 10 meter en de 3 elements op-des Yagi het perfect doen.

flex

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s