9 September 2012 Slagharen Attractiepark

Deze ochtend vroeg opgestaan om naar het attractiepark Slagharen te gaan. 9 uur zijn we vertrokken. Ellen Carlo Nina Miki en Bo zijn vertrokken uit Renkum. En het mooie van onze rit was de timing. Twee auto’s er tussen en we reden achter elkaar. Het park was weer zeer leuk, en het weer was super. Het park heeft ook wel min punten. Het is niet makelijk om in de ochtend een bak koffie te scoren. En het was met dit weer nogal bezaait met wespen. Maar wie gaat er dan suikerspinnen en geglazuurde appels verkopen. Na afloop hebben we met de kids lekker gegeten bij de Mac. Was een top dag…………

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s