Laatste avond qrv vanaf de caravan

Vanavond is de laatste avond dat ik qrv ben vanaf de camping. De antenne voor 20 en 40 haal ik morgen weg. Er is een tijd van komen en gaan. Dus donderdag gaan we weer beginnen aan de terug reis. Dan zal de 10 of 20 meter bij staan. Ik zal af en toe eens luisteren. Iedereen toch bedankt voor de leuke qsotjes. Ik zal volgende week een complete film plaatsen van alles wat ik heb opgenomen en ontvangen heb op de band.
Tot volgend jaar vanuit ea3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s