PD35SSCS EA3/PD2RKG PA25SCH newsflash

We hebben een zeer leuke tijd gehad op de band met de speciaal call. PD35SSCS is een succes op de radio. We hebben veel banden gewerkt en veel amateurs gesproken. Daarvoor mijn dank. Op 1 oktober zijn we weer terug tot 28 oktober. Ik hoop iedereen die we niet hebben gesproken weer tegen te komen. En vergeet niet, de qsl kaarten gaan alleen via het buro. Behalve de stations uit Japan. Deze gaan via de post.

Volgende maand ben ik actief vanuit Spanje onder de call EA3/PD2RKG met een document van de Spaanse overheid. Ik denk zal het toch nog maar even melden. Ik mag met toestemming uitkomen op alle banden.

Ja en dan hebben we natuurlijk ook nog het vuurtoren evenement. PA25SCH op locatie NL025 SW 18 en 19 augustus ILLW. Wij zijn er klaar voor, Rene, Willem, Nico, Hans, Peter, Marcel

En dan deze jongen nog in September het dak op. Van de week opgehaald en helemaal klaar voor de 3 elements op des yagi. De Fritzel MFB gaat van het dak af even als de X7000 voor 2 meter en 70 cm. Verder zal de 7 elements voor 70 cm van het dak af gaan. Nog heel wat te doen. Een GPA 404 verplaatsen, maar daarvoor eerst nog de wind schade herstellen. Mooi dat was het weer even.

We have a very nice time to bond with the special call. PD35SSCS is a success on radio. We have worked many bands and many amateurs spoken. For that I thank. On October 1 we are back to 28 October. I hope everyone that we have not spoken again to encounter. And remember, the QSL cards go only through the agency. Apart from the stations in Japan. These go through the mail. Next month I’m working from Spain under the call EA3/PD2RKG with a document of the Spanish government. I think it will still report it here. I may come out with consent on all bands. Yes and then we also have the lighthouse event. PA25SCH on NL025 SW 18 and 19 August ILLW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s