QSO met PD5MVH

Vandaag even QRP voor de caravan in de zon. Een mooi verbinding gemaakt met Marcel PD5MVH deze was ook van de partij op de 40 meter. Het is altijd leuk en mooi zo een verbinding met iemand uit je eigen regio. Verder nog wat ander leuke stations gewerkt. De koffer is nu mooi compleet om gelijk in een snel tempo QRV te zijn met 5 watt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Naast de koffer met de FT-817 werk ik ook nog op de verticaal (incl. smart tuner) met een Icom 7200.  Dit jaar hebben we een voordeel, er is internet op de camping via hotspot van KPN. Altijd makelijk om even op QRZ te kijken.

One thought on “QSO met PD5MVH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s