LX award van de 8 dx peditie leden van PI4RAZ

Lees onderstaande info van de PI4RAZ site.

Daarvoor moet je 5 van de 8 expeditieleden gewerkt hebben (buiten Europa 4, maar dan zit je dit waarschijnlijk niet in het Nederlands te lezen HI). Om de administratie simpel te houden, lopen de QSL- en award aanvragen via Piet PE1FLO. En om het betaalbaar te houden, is QSL via het bureau en award via de email (.pdf bestand) gratis. En Nee, we gaan niet in een rijtje bij de microfoon staan om in 1 minuut een award weg te geven: je zult er wel wat voor moeten doen… Het goede nieuws: 5 van de leden werken uitsluitend phone, Piet PE1FLO is voorzichtig aan morse begonnen dus als je niet te hard gaat, is hij wellicht te verleiden tot sleutelen en voor het werken van Frank PA3CNO en Henny PA3HK heb je in CW de meeste kans. Er gaan spullen mee voor digimodes, maar of iemand zin heeft in een avondje F2-F3-F4-F7 is de vraag. Het is niet de meest opwindende communicatiemethode voor de expeditieleden…

Meer info www.pi4raz.nl

 

p.s. Woensdag ochtend om 6.00 uur gaan Willem en ik zelf rijden naar Wiltz. We gaan op bezoek bij de heren van PI4RAZ. Natuurlijk zijn we mobiel QRV op 70, 2, 10, 20 en 40 meter. Al waar de conditie het toe laat. Mogelijk nemen we ook nog APRS mee. Meer info later in het Blog Groet Rene PD2RKG & Willem PD4W

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s