Verslag van de PACC van Karel PD0RLM

All,

De PACC 2012 zit erop. De eerste contest, voor zover ik weet, waaraan PI4AMG heeft meegedaan. De spullen zijn afgebroken en weer naar Wijk bij Duurstede verhuist

(wat neemt een amateur toch een zooi mee). Hoe hebben we het gedaan is mij door meerdere mensen al gevraagd. Het antwoord hierop is simpel.

Dat weten we nog niet. In de komende dagen ga ik het logfile, op mijn gemak, controleren. Als ik denk dat alles goed is stuur ik het op naar de log robot.

Deze verzameld alle logs en zal deze checken. Waar nodig worden eventueel punten in mindering gebracht. Voor het inleveren hebben we de tijd tot 12 maart.

En dan kan het (lange) wachten beginnen. In mei komt er meestal een lijst uit met geclaimde scores. In deze lijst heeft de robot alleen maar de ingestuurde

logs in de juiste klasses ingedeeld en kan je zien wat alle geclaimde scores zijn. Ergens in juli/augustus zal dan de eind uitslag komen. Dan weten we pas hoe we het echt gedaan hebben.

Wat weten we nu dan al? We hebben 455 gewerkte stations in het log staan.

Dit leverd een gecailmde score op van 43584 punten. Er zijn 89 QSO’s gemaakt op 80 meter. Er zijn 220 QSO’s gemaakt op 40 meter. Er zijn 128 QSO’s gemaakt op 20 meter. Er zijn 18 QSO’s gemaakt op 10 meter

Wat weten we nog meer?

We weten dat de operatoren het erg naar hun zin hebben gehad en dat dat wij, Rob (PD2RSW), Jack (PA3JWC) en Karel (PD0RLM) iedereen willen bedanken voor hun hulp en/of aanwezigheid. Voor ons was dit zeer de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Karel PD0RLM

Bron PA3JWC uit dat mooie Cothen

One thought on “Verslag van de PACC van Karel PD0RLM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s