5 thoughts on “we gaan ruimen

 1. rene en willem, ik wil jullie bedanken voor de gezelligheid, en hele leuke dag…TOPPIE!!
  ik hoop de volgende keer weer eens een bezoek te kunnen brengen aan de mobiele shack.
  Ik vind het een groot succes voor jullie!!
  73 , en tot werkens, PD5P, PA1NJK,PD0HGZ.

 2. Hallo allemaal,

  Lachen zeg, ik ben op 13 november naar Hoek van Holland en de Maaslandkering geweest, en toen zag ik boven op de duinen deze auto met ‘mobiele shack’ staan. Ben er eventjes wezen kijken, ik dacht wel een naam te herkennen namelijk PD0RKG! Voor de rest helemaal niet wetend dat jullie de amateurs zijn waar ik veelvuldig naar luister op de 430.3500!

  Wat jammer dat ik dat niet doorhad op dat moment, anders hadden we kennis kunnen maken.

  Misschien tot een volgende keer,

  Groet van Thijs uit Den Hoorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s