Net weer thuis en volop mail

Vandaag was nogmaals een dag voor in het grote boek. Thuis gekomen na weer een 14 uur op pad te zijn geweest. Ja ik kan wel vertellen dat zelfs de eerste twee dagen 16 uur waren. Maar echt het is zo een kick en leuk om te doen. Een wereld hobby. En dan de mensen die op visite komen en ook weer een verhaal hebben. Het web blog en qrz worden echt zeer veel bekeken. Ook vernomen van diverse mensen dat deze de webcam veel hebben bezocht. Zo waren ze toch nog dicht bij. Morgen gaan we voor de laatste dag naar Rozenburg. Ja en dan zit het er op. Vier dagen expeditie. Vier dagen fun. Vier dagen vol op amateurs aan de band en aan de shack op locatie. Ik kijk er nu alweer naar uit naar morgen. Maar ook naar het volgende idee en plan……

Hier nog wat foto’s van Willem de log manager die alles mee schrijft. Nog even en dan hebben we weer een amateur erbij.

Deze is zo mooi van APRS dat ik hem ook nog maar even plaats.

2 thoughts on “Net weer thuis en volop mail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s