EA/PD2RKG

Hier een foto van de HF installatie.

20110716-094914.jpg

20110716-095150.jpg

P.s. Dat er mensen zijn die zich druk maken of je op deze manier uit mag komen en lol kan hebben is mij weer een raadsel. Maar ja een goede brief schrijven en tijd vrij maken om het te krijgen is ook een vereiste. Zo weet ik dat er mensen zijn die op die manier zelfs in Nederland hun Call verkregen hebben zonder een examen. Maar nogmaals voor een iedereen. De Call die ik heb is legaal. En voldoet aan alle eisen die de wet eist in Spanje. Sorry moest dit even kwijt.
En nog iets wat mij verbaast is dat er amateurs zijn die in je gezicht lachen en in je rug een mes zetten.
Adios amigo spreek een ieder weer op de band.

Groet Rene EA3/PD2RKG
Sant Pere Pescadore
Spanje

8 thoughts on “EA/PD2RKG

 1. Het is ook altijd het zelfde, waarschijnlijk pure Jalousie. !! en ik kan bevestigen, dat Rene, VOLKOMEN legaal hier zijn equipment gebruikt.!!

 2. He Rene,
  Mooi plekkie daar hé.
  Ik ben inmiddels weer thuis.
  Veel plezier nog daar in het mooie Sant Pere Pescadore.

  Groetjes Bouke (PA9BK)

  • Zeker Bouke en super locatie. Volgend jaar dan gaan we erweer heen. En wat betrefd de radio verbindingen. Er zitten leuke bij. Ook op 80 met Nederland en vandaag nog mobiel op 20 meter met Nederland. Ging super tijdens onze binnen door route naar Tossa d Mar. Weet niet of je daar wel eens geweest bent, maar ook altijd een aanrader.
   Super om kennis gemaakt te hebben op deze manier op de camping. We gaan elkaar spreken. Via foon, mail, sms, of ether.
   Adiossssssss Rene EA3/PD2RKG

 3. Vandaag de antenne naar beneden gehaald en alles afgekoppeld. Voor dit jaar zit het erweer op met de call. Iedereen die ik gesproken heb bedankt voor de leuke Qso’s. Al was het dit jaar een heel stuk minder door de slechte propagatie (voortplanting van radiogolven) slecht. Wel leuke verbindingen gemaakt op de 10, 20, 40 en 80 meter. Morgen weer mobiel op 10, 20 en 40 meter met de Yaesu 857 en de Atas 120.
  Voor de laatste keer in 2011 adios amigo’s van EA3/PD2RKG
  Rene vanuit Sant Pere d Pescadore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s