Weekend Ede (FT817 FD3 5Watt PACC)

Ja verleden week kreeg Willem en Stef een mail voor een weekendje weg. De prijs die ze hiervoor vroegen was zo laag dat we het niet konden laten liggen. Dus vrijdag gingen we richting Epe. Via Gouda even Stef ophalen en om de file’s heen die kant op. Karin was lekker druk via internet aan het kijken en met een kleine omweg hebben we niet stil gestaan. Zaterdag zijn we naar Apeldoorn geweest. Een leuke stad om te shoppen. Zeker in de uitverkoop tijd hi hi. In de avond heb ik natuurlijk nog een paar verbindingen gemaakt. QRP met 5 watt ging heel leuk. Alleen de accu van de FT817 is overleden. Hoe ik dit ga oplossen laat ik nog weten maar het idee is er al. Hieronder nog een filmpje van het huisje met de draad antenne FD3 van Fritzel.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s