4 mei een mooi verhaal van mijn dochter

Kijk. Luister. Kijk eens heel even naar je leven nu. Daar zit je dan met je telefoontje in je hand. Vrij te zijn. Je mag elke avond aan de wijn zitten om je verdriet weg te drinken omdat hij je niet meer terug heeft geappt. Je mag zeggen dat je bepaalde politici teringlijers vindt. Je mag zelfs je eigen geslacht kiezen. Je mag zelf kiezen waar je werkt. Je mag alles. Je kunt alles. En waarom? Omdat we letterlijk in vrijheid leven. We kennen niet anders, we zijn niet anders gewent. Hoe insane is dat? En om dat nooit te vergeten ben ik vanavond om 20.00, 2 minuten stil voor iedereen die gevochten en geleden heeft voor mijn vrijheid. ❤✌

Gaby van der Zwan.

3 thoughts on “4 mei een mooi verhaal van mijn dochter

  1. Zo is het maar net, de vanzelfsprekendheid van vrijheid is flinterdun. Goed om dit te realiseren. Zeker bij de jongere generaties, want de verhalen van onvrijheid uit eerste hand van ww2 verstommen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s