Uitlaat update Jeep JK

Vandaag ben ik langs geweest bij Nick te Noordwijkerhout om de uitlaat te laten veranderen. Ik had onder de Jeep een pot gezet met twee pijpen, echter mijn vermoeden dat deze dicht ging zitten was juist. Deze is niet geschrikt voor een Diesel motor. Dus er moest wat vakmanschap aan te pas komen. Nick samen met zijn vader in de werkplaats die weten daar wel raad mee. Na zagen lassen en meten is het geheel gereed. En met een perfect resultaat. De diesel loopt weer lekker en het ziet er toch verdomd mooi uit. Nick van NM-Parts bedankt voor de geweldige service en de koffie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s