Duikvaker 2017

4 februari zijn we met zijn drieën gezellig voor het eerst naar de beurs geweest voor Gaby om eens te kijken wat daar allemaal is. Boven onze verwachting hebben we er de gehele zaterdag rond gebracht en gezellig met diverse personen gesproken. Gaby kon overall waar ze wilde perfect haar vragen stellen en ze werd netjes geholpen. Een beurs die ik kan aanraden. Echt ruim opgezet en met vele leuke firma’s. De mooiste waar we uitleg hebben gehad vond ik de firma Oceanreef met hun vol-gelaatsmaskers. Gaby gaat daar nog goed over nadenken en lezen.
Ja een aanrader deze duik beurs waar we ook nog een paar leuke prijzen hebben gewonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s