Nieuws Flash 10:00 uur PA25SCH

We hebben deze ochtend in een zeer snel tempo alles online. Echt het ging super. Iedereen wist precies wat hij moest doen. De HF stond als eerste bij met de wimo mini beam. Daarna ATV en de 2 meter. Marcel en Hans zitten nu achter de HF en dat gaat lekker. Peter achter de 2 meter op 145325 Mhz in FM. Nico is druk met de ATV uitzendingen. Hier alvast wat foto’s voor de liefhebbers. We zullen ongeveer elke 2 uur een up date doen. De eerste bezoekers zijn hier al aangekomen. Echts het is top hier.

Deze slideshow vereist JavaScript.

6 thoughts on “Nieuws Flash 10:00 uur PA25SCH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s